www.car.cz
 

Motoristický magazín MOTORTIP se právě vrací na televizní obrazovky
     22.4.2006 12:16 - Pavel Jelínek


Po několikaměsíční pauze bude právě v těchto  dnech obnoveno vysílání motoristického magazínu MotorTip. Jeho vysílání bylo přerušeno v závěru  loňského   roku a  s rozběhem nové  sezóny se oblíbený pořad  opět vrací  na   televizní obrazovky  především do nabídky kabelových   televizí.

 

Novinkou je prodloužená stopáž na téměř 30 minut, přičemž  premiéra pořadu bude jednou za dva týdny. Vidět jej mohou nejen  diváci v celé  republice. Pořad bude vysílán v sítích Karneval ( každou čtvrtou hodinu) a SELFnet (také každou čtvrtou hodinu), kde  si jej  diváci asi nejvíce  užijí, jelikož zde je nejvíce  repríz. K vidění ale bude také na tzv. Infokanálu  UPC, kde bude mít místo  vždy  o  víkendech, konkrétně od pátku  do pondělí, ale pouze v jedné repríze denně a to vždy večer (pravděpodobně od 22,00 hod.)!!

 

Novinkou je prezentace MotorTipu v regionálním vysílání TV Prima  na Vysočině ( JSC -  sobota a neděle ráno v bloku mezi  7,00 až 8. 00 hod), v síti OIK – Orlického infokanálu,  v KTV Jeseník a KTV Hustopeče. Pořad bude k vidění také v rámci zkušebního  digitálního vysílání Telecomu (každou  druhou hodinu) a koho neuspokojila žádná z těchto  možností, ten  jej může vidět   na internetu, kde si jej   navíc lze  pustit  kdykoliv !! ( na www.tvb1.cz v sekci  Motortip)

 

 

MotorTip v dubnu 2006

 

Konkrétně můžete  s prvním letošním MotorTipem zavzpomínat na úvodní akci  sezóny rakouskou Jenner rallye, která se jela v okolí Freistatu, připomeneme také personální  smrť na Masarykově okruhu, který má od prosince  2005 nového majitele. Další  pořad bude patřit úvodní akci sezóny jednodenních sprintrallye, která odstartovala na zasněžené Vysočině v okolí Okříšek. Dozvědět se můžete i to , že v jihomoravské metropoli se blíží tradiční automobilový veletrh Autotec s letošní  novinkou – Truckfestem, při které těžkotonážníci  vyrazí i  do  ulic jihomoravské metropole.

 

Na  jihu Moravy se V druhé  části pořadu je již zcela aktuální akce, která se konala před několika málo dny, druhý podnik ve sprintrallye – AGROTEC Wurth rally Hustopeče.  Na závěr pořadu  je připravena divácká soutěž  o parádní knihy Bouřlivé dny o světové rallye 2005 s množstvím   kvalitních  fotografií od Petra Luska  a Marka Felta

 

Příští MotorTip, který bude mít premiéru za  dva týdny, se ještě vrátí k několika dalším zimním akcím: k zasněžené  Rallye Šumava, k halovému arenacrossu v brněnské  hale Rondo, připomeneme také zimní testování Jana Kopeckého s jeho fábií WRC před Švédskou  rallye a opět  vás pozveme na  červnový Autotec  do Brna  a v soutěži nabídneme  i vstupenky na něj zdarma. Připravujeme také pořad ze setkání  krásných veteránů na brněnském výstavišti, krátké nahlédnutí na okruhovou Jarní  cenu Brna  a nejen to !

 

Na viděnou s MotorTipem !!

 

 

 

 

Podrobnosti o vysílacích časech a místech (lokalitách) též na:

 

www.forcable.cz,

www.satplus.cz ,

www.selfnet.cz,

www.selfservis.cz,

www.upc.cz,

www.oik.cz,

www.hustopece-city.cz,

www.TVB1.cz

 ...

 

 

Pavel Jelínek

Tisková informace pořadu MotorTip

V Brně 21. dubna 2006

p.jelinek@chello.cz

732 223456


 
 
Fotogalerie:   Test Citroenu C2 před Rallye Matador, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose