www.car.cz
 

Motocyklista Rous : V Assenu místo bodů těžký pád !!
     18.4.2006 22:52 - tisková zpráva


Těžkým pádem skončil pro kralického závodníka Radomila Rouse pondělní druhý závod Mistrovství Evropy supersportů v holanském Assenu. V dopoledním worm upu totiž osmadvacetiletý jezdec znojemského Racing teamu upadl a kromě zdemolované motorky utrpěl nepříjemné poranění nohy.

 

Z trati byl hned po pádu odvezen do místní nemocnice, ale s týmem se nakonec vrátil do Česka, kde se podrobil vyšetření. „Mám pohmožděnou pravou nohu a podle všeho naštípnutou kůstku v nártu,“ řekl při cestě z brněnské nemocnice Radek Rous, který v Assenu přišel o jeden ze svých strojů Yamaha R6.

 

„S motorkou je to ještě horší než se mnou. Kromě obou kol, tlumičů, nádrže a dalších dílů je poškozen i rám,“ popsal škody na motocyklu kralický rodák. Ten bude muset zřejmě oželet závod seriálu Mezinárodního mistrovství České republiky, které se jede poslední dubnový víkend v Maďarsku.

 

„Do závodu mistrovství Německa, které se jede v polovině května na Hockenheimringu bych chtěl být fit, ale všechno záleží na zdravotním stavu,“ uzavřel první hodnocení smolného Velikonočního pondělka Radek Rous.

 

(mm)

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Josef Král a jeho úspěšná premiéra ve formuli BMW

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose