www.car.cz
 

Na zlínském náměstí zahraje i třeba skupina Jackye
     20.8.2009 07:43 - tisková zpráva


Na zlínském náměstí je připraven bohatý doprovodný program
 
Ještě před ostrým začátkem letošní Barum Czech Rally Zlín se mohou motorističtí fanoušci navnadit na nadcházející víkend. Již ve čtvrtek 20. srpna proběhne na zlínském náměstí Míru před radnicí Barum Czech Rally Zlín show s Radiem Zlín, která se bude živě vysílat přímo z náměstí. Doprovodný program barumky začíná již v 10 hodin a vyvrcholením celého čtvrtečního programu bude večerní koncert regionální kapely Jackye.
 
Jedním z největších taháků by měla být talk show s předními jezdci startovní listiny Barum Czech Rally Zlín, mezi kterými nebude chybět ani Roman Kresta. Trojnásobný vítěz soutěže navíc předvede všem fanouškům svůj letošní soutěžní vůz.
 
Na talk show, která začíná v 18.30 hodin, volně navazuje moderovaná autogramiáda rally jezdců, kde se představí řada předních jezdců letošního ročníku. V průběhu dne nebudou chybět ani soutěže o vstupenky a promo předměty zlínské barumky.
 
Kromě již zmiňované skupiny Jackye vystoupí před zlínskou radnicí v rámci doprovodného programu také uherskohradišťská kapela Svatý pluk. Začátek jejího koncertu je v 16 hodin. Vystoupení Svatého pluku však bude v 17 hodin přerušeno, neboť na řadu přijde moderovaná technická přejímka vozů Star rally historik. Hvězdná soutěž historiků se pojede jako volná mezinárodní historická rally. Historické vozy tak obstarají atraktivní předehru před startovním polem soudobých vozů.
 
Na své si však přijdou i další návštěvníci programu. Pro nejmenší je v pravé poledne připravena dětská diskotéka, po celý den budou mít navíc k dispozici skákací hrad, hrnec či stěnu, palačinky a balónky. Maminky zase mohou využít nabídky k líčení od společnosti Avon.
 
 
Ve Zlíně 19. srpna 2009                                                                  Robert ŠTACH
                                                                                                             tiskové středisko
                                                                                                          Barum Czech Rally Zlín
 
PR

 
 
Fotogalerie:    Evropské hvězdy se chystají na Barumku 09, foto pořadatelů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose