www.car.cz
 

Barum Czech Rallye Zlín 2009 : Jak na shakedown, tentokrát zpět v Oldřichovicích !
     19.8.2009 11:19 - tisková zpráva


Organizace diváků na shakedownu v Oldřichovicích

Testovací rychlostní zkouška neboli shakedown letošní Barum Czech Rally Zlín se vrací na staronovou lokalitu v Oldřichovících, kde je využito části tratě tradičních rychlostních zkoušek Pohořelice a Komárov. Shakedown se pojede v pátek 21. srpna od 8 do 13 hodin, přičemž první dvě hodiny jsou určeny pro průjezd nejnižších startovních čísel 1 až 30. Celková délka shakedownu je 3,04 km.

Pro organizaci diváků na testovací rychlostní zkoušce jsou určeny následující pokyny. Doporučený příjezd pro diváky je přes obec Pohořelice, před Oldřichovicemi bude vyznačeno parkování pro diváky. Vjezd do obce Oldřichovic nebude divákům během shakedownu
umožněn! „Z určeného parkoviště bude vytyčena trasa k diváckým místům A a B. Bohužel vzhledem k charakteru zástavby je trasa dlouhá 2,5 km. Celá pěší trasa bude označena šipkami. Pokud se někdo rozhodne pokračovat pěšky do obce Oldřichovice, dostane se pouze na start testovací rychlostní zkoušky,“ uvedl Martin Konečný, vedoucí rychlostních zkoušek Barum Czech Rally Zlín.

Možnosti parkování u cíle rychlostní zkoušky jsou velmi omezené. Parkování vozidel na silnici do obce Karlovice nebude z důvodu zachování dopravní obslužnosti umožněno. „Jiný příjezd k trati testovací erzety není, nesnažte se proto přijet se svým vozem jinudy,“ upozorňuje Konečný. Pokud ovšem diváci přijedou do Oldřichovic do 7:30 hodin, je možné parkování na okresní vozovce mezi koncem obce Oldřichovice a diváckým místem B.

Nezapomeňte, že výjezd z tohoto místa je možný až po skončení shakedownu, a to po třinácté hodině!

Organizátoři žádají všechny diváky, aby dbali všech pokynů pořadatelů a své místo podél tratě zaujali s dostatečným předstihem.

Zároveň dbejte všech základních pravidel bezpečnosti, které naleznete v oficiálním programu soutěže nebo na oficiální internetové stránce rally www.CzechRally.com .


Roman ORDELT
tiskový mluvčí
Barum Czech Rally Zlín


 
 
Fotogalerie:    Evropské hvězdy se chystají na Barumku 09, foto pořadatelů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose