www.car.cz
 

Televizní MotorTip nabídne rallye i off road
     tisková zpráva


Magazín MotorTiP je motoristický magazín zaměřený na novinky a aktuality v automobilové branži i na testy nových vozů, informace z vybraných světových autosalonů, různé zajímavosti ze světa motorismu a pravidelně se věnuje různým disciplínám motoristického sportu. Především Mistrovství ČR v rallye a sprintrallye, závodům na okruzích, do vrchu, trucktrialu, motokrosu, superkrosu, autokrosu, supermotu a podobně. V současné době se v ČR vysílá pouze jediný podobně zaměřený motoristický magazín a to SM na veřejnoprávní ČT, který se ale věnuje pouze sportu.

Složení pořadu je pokud možno co nejpestřejší, disciplíny se pravidelně střídají, nechybí ani pozvánky na zajímavé motoristické akce. Každý MotorTip obsahuje jeden stěžejní pořad v délce cca 6 až 8 minut a potom další dva až tři kratší příspěvky, rozhovory a podobně. Celková délka pořadu je v současné době 15 minut, v jednání je rozšíření jeho vysílání i v síti UPC v Brně, čímž by bylo pokryto celé Brno. Autor pořadu se výrobě podobných magazínů věnuje již více než deset , takže má bohaté zkušenosti i kontakty. O tom svědčí i jeho internetové stránky www.car.cz (  a také  www.motormix.cz), které zároveň připravuje, i jeho spolupráce s řadou prestižních závodních týmů i pořadatelů jednotlivých akcí.

Motoristický magazín MotorTip je možné vidět v celostátní síti kabelové televize FORCABLE v různých časech a navíc v různých městech naší republiky. Časy vysílání jsou následující: vysílací časy se obden střídají a MotorTip je vysílán v: 9, 13, 17, 21 hodin a následující den v 11, 15 a 19 hodin.

Podrobnosti o vysílacích časech a místech, kde je Forcable k vidění, najdete také na www.forcable.cz. Další podrobnosti jsou také na www.TVB1.cz

Nejbližší vydání pořadu nabídne ohlédnutí  za Autotec rally 2004, za   jarním  autosalónem v Ženevě i za  závodem  supermoto v Písku. Další  díl o týden později se vrátí k závodů  off road ve slovenském  Čunovu u vodního díla Gabčíkovo, opět  přinese pár záběrů ze Ženevy a  také rozhovor s  Micaelem Vorbou, závodníkem formule BMW s velkými ambicemi.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose